Om Oss

Moderskeppet Stockholm är en byggfirma verksam i Stockholmsområdet med ett nätverk av inredningssnickare, arkitekter och formgivare. Vi åtar oss alla sorts byggjobb såväl stora som små, till exempel kök, badrum, förvaring, tak, golv, altaner, kontor, platsbyggd inredning mm. Kontakta gärna oss så besöker vi er och ger er ett pris på det tänkta jobbet med eller utan rotavdrag. Våra uppdragsgivare är både privatpersoner och företag.

Vi är hantverkare som förverkligar dina önskemål och levererar kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet i varje steg. Kundens önskan står alltid i centrum och tillsammans hittar vi den bästa möjliga lösningen för att du som kund ska bli nöjd med resultatet.

Vår laganda och arbetsmoral höjer kvaliteten och vi är samtliga högst dedikerade att alltid utföra ett bra arbete. Vi jobbar noggrant och tidseffektivt för att nå de allra bästa resultaten och vårt mål är naturligtvis att främja en god relation och ett långsiktigt samarbete. Det är för oss oerhört viktigt att leverera ett värde till dig som kund och vi tar inga genvägar mot det perfekta resultatet. Med tanke på alla återkommande kunder och att vi utför flest jobb via rekommendationer är vi övertygade om att den målsättning vi jobbar mot fortsättningsvis nås varje dag.

Vi samarbetar även med licenserade elektriker, rörmokare, snickare & konstruktörer vilket gör att vi kan åta oss i stort sett allt inom byggnation. Söker du snickare och byggfirma i Stockholm med omnejd kontakta oss gärna för ett besök.